Actueel

11 juli 2018

Shri Krishna School wint de Sociaal Bokaal 2018

Dit schooljaar is de Shri Krishna School de trotse winnaar van de Sociaal Bokaal. Hieronder staat beschreven wat we hier allemaal voor hebben moet doen. 

 


Shri Krishna School wint de Sociaal Bokaal 2018

De Sociaal-Bokaal is in 1991 in het leven geroepen om scholen te stimuleren zich van hun allerbeste kant te laten zien. En dat heeft absoluut zijn vruchten afgeworpen. We hebben de afgelopen jaren vele leuke en ludieke acties voorbij zien komen gericht op het milieu of op het sociale aspect van de Avondvierdaagse. De Shri Krishna School is een nieuwkomer in het lopersveld. De school doet dit jaar voor de 2e keer met heel veel enthousiasme mee aan de avondvierdaagse. De kinderen hebben zichzelf van hun beste kant laten zien en hebben met veel lol maar ook gedisciplineerd de 5 KM gelopen. De kleine school mag trots zijn op de vele vrijwilligers die hun steentje hebben bijgedragen aan het mogelijk maken van het evenement.  Misschien is het winnen van de bokaal voor de school een stimulans om volgend jaar ook op de 10 KM in te schrijven. De Shri Krishna school heeft met 51 lopers deelgenomen. Gefeliciteerd!!

 

Hoe win je de Sociaal Bokaal?

Elke avondvierdaagse strijden scholen om de Sociaal Bokaal! Deze prijs wordt gewonnen door de school die het beste gedrag en respect vertoont, ook omtrent het milieu tijdens de avondvierdaagse.

Om de Sociaal Bokaal te verdienen moeten leerlingen aan bepaalde voorwaarden voldoen;

  •  Je eigen afval netjes meenemen en weggooien in vuilnisbakken.
  • Op de fiets naar de startlocatie komen.
  • Geen dieren plagen of natuur vernielen.
  • Luister beleefd naar de verkeersregelaars,
    dankzij deze mensen kun jij de avondvierdaagse lopen.
  • Geen omstanders lastig vallen.

Ouders en begeleiders

Ook ouders en begeleiders kunnen helpen bij het winnen van de Sociaal Bokaal:

  • Volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars bij het halen en brengen van kinderen.
  • Niet roken op de kunstgrasvelden bij MHC Fletiomare.
  • Gebruik de kliko's die bij de start- en finishlocatie staan.

Beker

Voor de Sociaal Bokaal zijn twee bekers beschikbaar. Een wisselbeker die een jaar lang mag pronken in de prijzenkast en een jaarbeker die de winnaar voor altijd mag houden.

 

(bron: website Avondvierdaagse De Meern-Vleuten-Haarzuilens)