Kik
 

Groep 3/4

Welkom allemaal,

Lieve ouders en kinderen. 

 

Wat fijn dat u de groepspagina van groep 3/4 bezoekt. U kunt de algemene informatie rechts vinden en bijzonderheden onder het kopje: berichten. Wij hopen op een mooi schooljaar met heel veel leerplezier. 

 

Groetjes van juf Linda.

 

 

 

BERICHTEN

15 sep 2020 - Gastles van de brandweervrouw.
Preview foto Gisteren hebben de kinderen les gehad van de brandweer. Tijdens deze les hebben de kinderen geleerd waarom iedereen een rookmelder thuis nodig heeft, wat ze moeten doen als een rookmelder afgaat of wat hun ouders het beste kunnen doen bij een vlam in de pan.  De brandweervrouw heeft aan de hand van foto's laten zien wat voor schade brand kan veroorzaken en waarom kinderen nooit zonder een volwassene een kaarsje mogen aansteken. De kinderen vonden het een hele leuke gastles.Klik hier voor de foto's

30 aug 2020 - Schoolspullen
Alle kinderen van groep 3 en 4 krijgen op de eerste schooldag een etui met een potlood, gum en kleurpotloden. Als u dat misschien al heeft aangeschaft dan kan uw kind daar thuis, tijdens het maken van het huiswerk, gebruik van maken. Uw kind heeft in de klas wel een eigen hoofdtelefoon nodig. Kunt u dat a.u.b. de eerste schoolweek meegeven. 

 

Bij voorbaat dank,

Groetjes van juf Linda.