Kik

Groep 5-6

 

 

 

Beste ouders, 

Welkom op de site van groep 5 en 6. 

BERICHTEN

25 jun 2018 - Een les over reanimeren
 

Wat is renanimeren precies? Hoe moet je het doen? Welke handelingen moet je plegen? De kinderen hadden heel veel vragen over het onderwerp reanimeren. Gelukkig kon de moeder van Dewanshi en Diya deze vragen goed beantwoorden. Zij was op school om hierover voorlichting te geven. En... zij heeft het heel goed gedaan... net een echte juf. De kinderen leerden stapsgewijs hoe ze moeten handelen bij reanimatie. Zij leerden hoe je een borstcompressie moet doen en hoe je te werk kan gaan met AED. Na de uitleg mochten de kinderen zelf oefenen bij "rubberen aniie". Zij vonden het ontzettend fijn en hebben heel veel van geleerd.


30 mei 2018 - Cito toetsen
 

De kinderen zijn er helemaal klaar voor de cito toetsen. Ze hebben heel veel zelfvertrouwen en zijn heel erg gemotiveerd. Klik hier voor het rooster.


16 mrt 2018 - Toets
Taaltoets blok 7

Controle dictee blok 7


30 jan 2018 - De cito toetsen zijn voorbij!
Preview foto Twee weken lang hebben we heel hard gewerkt aan de Cito toetsen. Iedereen heeft hieraan goed gewerkt en zijn/haar beste beentje voorgezet. De resultaten zullen met het tweede rapport worden meegegeven. 

 

 


22 nov 2017 - Programmeerlessen voor groep 6
Afbeeldingsresultaat voor bomberbot

05 sep 2017 - Deze maand zijn jarig...
Preview foto  

Sharvan 19 januari

Maruti 22 januari

Sneha 27 januari

 


30 aug 2017 - Belangrijk om te weten...
Dit zijn dagen om niet te vergeten...

 

Gym:

Wij gymmen elke donderdag. 

Yoga:

Wij hebben elke maandag een yogales. De kinderen kunnen op deze dag het best kleding dragen waarin zij vrij kunnen bewegen. Denkend aan een joggingbroek. 

 

Huiswerkgroep 5:

Elke maandag krijgen de leerlingen redactiesommen mee naar huis. Op de vrijdag worden de sommen besproken. 

Om de ene vrijdag krijgen de kinderen hoofdrekenen of woordenschat mee naar huis en op de maandag worden deze sommen besproken. 

 

Huiswerk groep 6:

Elke maandag krijgen de leerlingen redactiesommen mee naar huis. Op de dinsdag worden de sommen besproken. om de ene woensdag krijgen de kinderen meten is weten of woordenschat mee nar huis en deze wordt vrijdag besproken. En op vrijdag krijgen de kinderen hoofdrekenen mee. De sommen worden maandag besproken.