Actueel - pagina 19

Hieronder treft u nieuwtjes aan over onze school:
Zomerfeest Shri Krishna School

Zomerfeest Shri Krishna School

07 juli 2021 - U bent van harte welkom op onze gratis zomerfeest van 13:00 - 16:00u op het terrein van Kismet met gastoptredens van o.a. Lady Sanjana en Shiwam Rajaram! 
Lees meer ›

Aftrap Keti Koti-viering Shri Laksmi School

29 juni 2021 - Klik hier voor een artikel uit Waterkant over de Keti Koti-viering op de Shri Laksmi School te Amsterdam. Hierin is tevens een sfeerreportage te zien van de kleurrijke parade door de wijk. Ook op onze school wordt met diverse activiteiten stilgestaan bij de afschaffing van de slavernij.

Hoge CITO-score Shri Krishna School!

Hoge CITO-score Shri Krishna School!

24 juni 2021 - Wij willen met heel veel trots mededelen dat de kinderen van groep 8 zeer goed hebben gescoord op de Centrale Eindtoets!
De leerlingen hebben een gemiddelde score van 539,8 gehaald! Het landelijke gemiddelde staat op 534. Dit is een zéér knappe prestatie! Zeker na het afgelopen schooljaar waarin zij veel thuisonderwijs hebben genoten en ook met alle perikelen die deze tijd met zich mee brengt.
Wij feliciteren dan ook alle kinderen van groep 8, juf Geeta, het schoolteam en alle ouders en verzorgers met deze puike prestatie!