Actueel - pagina 28

Hieronder treft u nieuwtjes aan over onze school:
Sinterklaasviering...

Sinterklaasviering...

03 december 2020 - Vrijdag 4 december gaan we in de ochtend een hele gezellige sinterklaasviering tegemoet. Door de RIVM-maatregelen zal dit wel anders zijn dan anders. Gelukkig hebben de ouders van de OR (Ouderraad) zorg gedragen voor een leuk kado voor ieder kind. De leerlingen van de bovenbouw hebben lootjes getrokken voor een mooi gedicht voor elkaar. 

Het wordt zeker gezelliggg....

 

Pooja nieuwbouw live te volgen!

Pooja nieuwbouw live te volgen!

27 november 2020 - Maandag 30 november om 15:30 uur is het zover!

Dan vindt de pooja voor de nieuwbouw plaats. Helaas door de RIVM-maatregelen mag hier maar een heel klein groepje bij zijn maar onze bestuurder, dhr. Rajesh Ramnewash, heeft ervoor gezorgd dat de pooja live te volgen is via: 

https://youtu.be/Q2IvKWaub1Q

 

 


Lees meer ›
In gezellige sint en piet sfeer..

In gezellige sint en piet sfeer..

23 november 2020 - De juffen zijn al druk bezig geweest om alle versiering voor de Sint en Piet op te hangen en klaar te zetten. Er zijn ook al schoentjes gemaakt. De sintviering zal anders zijn dan andere jaren maar we doen onze uiterste best om er een gezellig feest van te maken. De Ouderraad heeft ook heel erg geholpen door het kopen van de kadootjes en het lekkers. Als is het op afstand, maar wat fijn dat de samenwerking zo goed verloopt!