Actueel - pagina 27

Hieronder treft u nieuwtjes aan over onze school:
Ook onze school is gesloten ivm de lockdown

Ook onze school is gesloten ivm de lockdown

15 december 2020 - Dat was toch wel even schrikken, de persconferentie van afgelopen dinsdag. Sindsdien heeft het team keihard gewerkt om 'onderwijs op afstand' zo goed mogelijk te organiseren. Dit is gelukkig goed gelukt! Alle dag- en weekplanningen zijn geprint meegegeven aan de leerlingen. Alsook de leermiddelen die nodig zijn. Vanaf donderdag 17 december staan ook al de online-lessen gepland. Ouders van leerlingen die een device nodig hebben, hebben dit kenbaar kunnen maken. En donderdag 16 december zijn deze devices uitgereikt. Laten we ons allemaal aan de regels houden en zoveel mogelijk thuis blijven. 

Alle leerlingen veel succes met het thuisonderwijs!

Helemaal in kerstsferen

Helemaal in kerstsferen

09 december 2020 - Vrijdagmiddag 5 december hebben de juffen goed benut om de school van Sintsfeer naar kerstsfeer om te toveren. En wat is dit goed gelukt!
Speciale videoboodschap van de sint en zijn pieten. En kadoos gelukkig op tijd afgeleverd

Speciale videoboodschap van de sint en zijn pieten. En kadoos gelukkig op tijd afgeleverd

04 december 2020 - Wat hebben we een gezellige ochtend achter de rug. Het bleef spannend of de Sint en zijn pieten konden langskomen. En toen was er ineens een hele fijne videoboodschap en pal daarna werden de kadoos afgeleverd. Toen was het tijd voor de bingo en het voorlezen van de zelfgemaakte gedichten. 

 

Gelukkig is het de post gelukt om in deze drukke tijden, de kadoos op tijd af te leveren. 


Lees meer ›