Actueel - pagina 20

Hieronder treft u nieuwtjes aan over onze school:
Vandaag, maandag 8 februari nog online-onderwijs ivm het winterse weer

Vandaag, maandag 8 februari nog online-onderwijs ivm het winterse weer

08 februari 2021 - We waren helemaal gereed om alle kinderen weer op school te ontvangen en toen bleken de weersverwachtingen toch te extreem. Gelukkig hebben we alle ouders voor zondagmiddag al kunnen inlichten dat er nog een dagje online-onderwijs is. Zo hebben we allemaal wel extra van het mooie weer kunnen genieten!
Jullie zijn KANJERS!

Jullie zijn KANJERS!

27 januari 2021 - En toen was het al maandag 25 januari en waren alle papieren week- en dagplanningen op. Gelukkig hebben we met z'n allen weer geprint, gekopieerd en nieuwe boekjes en schriftjes klaargemaakt in pakketjes voor de ouders. Deze pakketjes zijn door alle ouders opgehaald. 

We wilden graag laten weten dat we alle leerlingen en ouders KANJERS vinden voor hoe zij het thuisonderwijs hebben opgepakt. En daarom hebben we in alle pakketten KANJERS stroopwafels meegegeven met een persoonlijke noot van het team. 

Goed bezig!

Goed bezig!

14 januari 2021 - Wat fijn om te zien dat alle leerlingen, met hun ouders, hard aan de slag zijn met het thuiswerken! De leerkrachten werken ook thuis heel hard om alle online-lessen te verzorgen en continue feedback te geven. Wat zijn we trots als school, dat we de structuur voor eenieder helder hebben. En ook op de zeer krachtige en prettige samenwerking met alle ouders. 

Uiteraard hopen wij ook dat alle scholen snel weer hun deuren mogen openen, mits het op een veilige manier kan. 

Maar voor nu kunnen we constateren dat we SAMEN goed bezig zijn!