Actueel - pagina 46

Hieronder treft u nieuwtjes aan over onze school:
Wat een heerlijke kerstbrunch...

Wat een heerlijke kerstbrunch...

19 december 2019 - Afgelopen woensdag hebben de leerlingen samen met hun leerkrachten heerlijk genoten van een uitgebreide kerstbrunch. De OR had weer haar uiterste best gedaan om er een gezellig en culinair spektakel van te maken. En dat is ze weer goed gelukt. OR en MR weer veel dank voor jullie hulp tijdens de brunch en natuurlijk ook voor de rest van alle activiteiten van het jaar 2019! 
Mediawijsheid

Mediawijsheid

13 december 2019 - Vrijdag 29 november is dhr. Barry Kuijpers van BKonderwijsadvies en mediaproof langsgeweest in de bovenbouwgroepen. In de middag heeft hij een voorlichting gegeven aan ouders met tips en tricks met betrekking tot mediawijsheid. Het was zeer informatief! Wilt u op de hoogte blijven, kijk dan naar de wekelijkse tips op: www.mediaproof.nlouders
Mondzorg De Meern: bedankt!

Mondzorg De Meern: bedankt!

29 november 2019 - Vrijdag 22 november is mondhygiëniste mw. Ayse Aksay van mondzorg De Meern bij ons op school geweest om een mooie presentatie te geven aan ouders, in de ouderkamer, over mondhygiëne. De ouders hebben fijne tips en tricks meegekregen en afsluitend nog een mooie goodiebag. Mw. Ayse Aksay, hartstikke bedankt hiervoor!