Actueel - pagina 31

Hieronder treft u nieuwtjes aan over onze school:
Voorbereiding voor Divali: inzameling voor de voedselbank

Voorbereiding voor Divali: inzameling voor de voedselbank

09 november 2020 - We zijn al druk bezig met alle voorbereidingen voor ons Divalifeest op vrijdag 13 november. Omdat we ook graag onze medemensen willen helpen, die het juist in deze tijden moeilijk hebben, zijn we een inzamelingsactie gestart voor de voedselbank. Daarnaast maken alle leerlingen een mooie diya voor de pakketten. Deze zijn al mooi gekleid en zullen nog geverfd en mooi ingepakt worden. 

Zo zorgen we ook voor de verspreiding van licht in donkere tijden. 

Helpt u ook mee?! Door het doneren van lang houdbare voedingsprocucten, zoals een zak meel, rijst, groente etc. 

Dat was gezellig...

Dat was gezellig...

09 november 2020 - Alle leerlingen hebben lekker en gezond ontbeten op school. De juffen hadden de tafels op een feestelijke manier geplaatst. Gezamenlijk hebben we ook de bijgeleverde informatieboekjes over het belang van ontbijten doorgenomen. Het was een gezellige ochtend!
Donderdag a.s. Nationaal Schoolontbijt

Donderdag a.s. Nationaal Schoolontbijt

02 november 2020 - Net zoals voorgaande jaren doen wij dit jaar ook mee aan het Nationaal Schoolontbijt. Via deze link ziet u wat de kinderen gaan ontbijten: 
 
Mocht uw kind(eren) ivm een allergie niets mogen eten van het pakket, willen we u vragen dit aan de leerkracht kenbaar te maken en graag zelf wat mee te geven. We gaan donderdag om 09:00 uur ontbijten. Mocht u kind al heel vroeg wakker zijn dan adviseren we om uw kind(eren) al iets kleins te laten eten.