Actueel - pagina 24

Hieronder treft u nieuwtjes aan over onze school:
Succesvolle inzameling voor de voedselbank

Succesvolle inzameling voor de voedselbank

16 november 2020 - Alle ouders en leerlingen van harte bedankt namens de voedselbank! Wat hebben jullie allemaal veel meegebracht. Naast alle producten zullen de zelfgemaakte diya's ook zeker gewaardeerd worden! Zo hebben we met onze 'kleine' bijdrage de mensen die het moeilijk hebben, speciaal in deze tijd, wat "licht" kunnen brengen. 
Voorbereiding voor Divali: inzameling voor de voedselbank

Voorbereiding voor Divali: inzameling voor de voedselbank

09 november 2020 - We zijn al druk bezig met alle voorbereidingen voor ons Divalifeest op vrijdag 13 november. Omdat we ook graag onze medemensen willen helpen, die het juist in deze tijden moeilijk hebben, zijn we een inzamelingsactie gestart voor de voedselbank. Daarnaast maken alle leerlingen een mooie diya voor de pakketten. Deze zijn al mooi gekleid en zullen nog geverfd en mooi ingepakt worden. 

Zo zorgen we ook voor de verspreiding van licht in donkere tijden. 

Helpt u ook mee?! Door het doneren van lang houdbare voedingsprocucten, zoals een zak meel, rijst, groente etc. 

Dat was gezellig...

Dat was gezellig...

09 november 2020 - Alle leerlingen hebben lekker en gezond ontbeten op school. De juffen hadden de tafels op een feestelijke manier geplaatst. Gezamenlijk hebben we ook de bijgeleverde informatieboekjes over het belang van ontbijten doorgenomen. Het was een gezellige ochtend!