Actueel - pagina 36

Hieronder treft u nieuwtjes aan over onze school:

Instructiefilm Cloudwise

20 maart 2020 - 

Beste ouders en kinderen. 

 

Wat vervelend dat we allemaal thuis moeten blijven. Het lijkt wel een beetje op een vakantie. Helaas is het helemaal geen vakantie. Wij zijn zeker tot en met 6 april wellicht langer, thuis aan het werk. 

Dat wil zeggen dat wij elke dag vroeg opstaan en ons klaarmaken voor de dag. Douchen en goed ontbijten. En dan vervolgens aan het schoolwerk beginnen. Eerst worden de taakjes gemaakt die in een envelop bij jou thuis zijn bezorgd. Daarna kun je online aan de slag.

 

Veel van het online schoolwerk staat klaar in Cloudwise. In onderstaand instructiefilmpje zie je hoe je kunt inloggen. 

 

Veel succes!

U kunt hier klikken om het Instructiefilmpje Cloudwise te openen.


Lees meer ›

Wat een roerige tijd...

16 maart 2020 - Wat een roerige tijd waar we nu in zitten. Zoals alle andere scholen in Nederland zijn ook wij gesloten. Vandaag zijn we bijeen gekomen om een mooi lesprogramma op afstand op te zetten voor onze leerlingen. Dit zijn papieren werkjes maar ook taakjes online. Alle ouders zijn inmiddels gemaild en de papieren pakketten zijn inmiddels bijna bezorgd. 

Samen zorgen we ervoor dat uw kinderen, onze leerlingen in ontwikkeling blijven.

We rekenen op uw hulp in deze en danken u hier alvast voor!

Alvast veel dank voor uw inzet deze periode! 

Update preventie coronavirus

13 maart 2020 - Ook wij op school volgen de stappen hieronder, ter preventie van de verspreiding van het coronavirus. 

Uw kind kan gewoon naar school komen als er geen gezondheidsklachten zijn. Bij milde klachten adviseert het RIVM om uw kind ziek te melden. Neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts kunnen symptomen zijn. Als uw kind 24 uur klachtvrij is, kan hij of zij weer naar school. Als de klachten verergeren, wordt geadviseerd de huisarts te bellen. Wij vragen u zelf te beoordelen of het verstandig is om uw kind naar school te laten gaan. 

 

U kunt ook de veelgestelde vragen op de website van het RIVM raadplegen voor meer info.

Hiernaast is er ook een publieksnummer van de GGD regio Utrecht; 030 - 630 54 00. Dit nummer is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur.