Actueel

26 oktober 2018

Uitnodiging Lights of Divali, zaterdag 3 november Zuiderstrandtheater Den Haag

Alle ouders en leerlingen zijn van harte uitgenodigd voor Lights of Divali, een bijzonder cultureel programma op zaterdag 3 november in het Zuiderstrandtheater in Den Haag. 

Beste Ouders en leerlingen,

 

Op 7 november vieren we wereldwijd Divali: op school, binnen het gezin, de familie en onze vriendenkring. De Goddelijke manifestatie Lakshmi mata komt ons het Licht brengen en onze harten verrijken met liefde en genegenheid. Vanwege het heuglijke feit dat Stichting Hindoe Onderwijs Nederland (SHON) dit jaar 30 jaar bestaat, vieren we ons jubileum op deze belangrijke hoogtijdag op grootse wijze in het Zuiderstrandtheater op zaterdag 3 november te Den Haag met een bijzonder cultureel programma.

 

Theater Concert 'Lights of Divali'

De theatermakers van Shiraj Entertainment hebben een prachtig romantisch muzikaal liefdes verhaal geproduceerd voor SHON over een liefde die in de schoolbanken van de basis school ontspruit, maar de tragiek is dat de prille geliefden elkaar uit het oog verliezen in de middelbare schooltijd. Zal uiteindelijk hun geloof in de liefde hen weer bij elkaar brengen?

 

30 jaar Stichting Hindoe Onderwijs Nederland

U bent van harte uitgenodigd om samen met uw eigen geliefden te genieten van het bijzondere Divali Theater Concert ‘Lights of Divali' van Nisha Madaran onder begeleiding van het 14-koppige live-orkest van Diamonds 2000. De rode draad van het Divali Theater Concert is de ontstaansgeschiedenis van 30 jaar Hindoe-onderwijs in Nederland, die de dansers en toneelspelers van Shiraj zullen verbeelden en uitdragen. Kortom, een zeer bijzondere avond voor u, onze leerlingen en alle collega’s die samen met ons het verleden, het heden en de toekomst vormen van Stichting Hindoe Onderwijs Nederland.

 

Kaarten bestellen:www.zuiderstrandtheater.nl

Indien u met uw geliefden deelgenoot wensen te zijn van deze eenmalige bijzondere avond kunt u kaarten bestellen via ww.zuidertrandtheater.nl. Vanwege de viering van 30 jaar SHON zijn kaarten tegen gereduceerde prijs al verkrijgbaar vanaf 7,50 euro tot maximaal 15 euro.

 

Divali Diya

Om 17.15 uur bent u ook van harte welkom bij het aansteken van de Divali Diya, waarvoor we de huidige burgemeester van Den Haag, mevrouw Pauline Krikke, hebben uitgenodigd. Daarbij zijn ook aanwezig de ambassadeurs uit verschillende landen.

 

Wij hopen u van harte te mogen verwelkomen op 3 november en wensen u en uw geliefden alvast een Shubh Divali toe!

 

Met vriendelijke groet,

 

Shaam Jibodh

Directeur Shri Krishna School

 

 

Rajesh Ramnewash,

Voorzitter College van Bestuur,

Stichting Hindoe Onderwijs Nederland (SHON)